THE
 VIETNAM
 SITE
 

     

ENGLISH   


 TUY HOA
  -- Tuy Hoa
  -- Tuy Hoa: Hotels
  -- Tuy Hoa: Nhan Mountain
  -- Tuy Hoa: Vervoer
  -- Tuy Hoa: Vung Ro Bay
 

 -- Home

 -- De Vietnamezen

 -- Afstandtabel

 -- Ambassade/ Consul NL

 -- Ambassade/ Consul BE

 -- Bussen in Vietnam

 -- Festivals

 -- Grensovergangen

 -- Kaart van Vietnam

 -- Klimaat

 -- Reisdocumenten

 -- Treinen in Vietnam

 -- Vaccinaties
 

  Noord Vietnam

  Hanoi

  Bergvolken N - Vietnam

  Cao Bang

  Cat Ba Island

  Dien Bien Phu

  Duong Lam

  Ha Giang

  Ha Long Bay

  Hai Phong

  Hoa Binh

  Lai Chau

  Lang Son

  Lao Cai

  Mai Chau

  Ninh Binh

  Sapa

  Son La

  Vinh
 

  Centraal Vietnam

  Buon Ma Thuot

  Cham Islands

  Da Nang

  Dak Lak

  Dong Hoi

  Hien Luong Bridge

  Hoi An

  Hué

  Kon Tum

  My Son (tempelcomplex)

  Nha Trang

  Phong Nha - Ke Bang

  Pleiku

  Tuy Hoa

  Quy Nhon

  Vinh Moc (tunnels)
 

  Zuid Vietnam

  Ho Chi Minh City (Saigon)

  Ben Tre

  Can Tho

  Chau Doc

  Con Dao Islands

  Cu Chi (tunnels)

  Dalat

  Drijvende Markten

  Ha Tien - Phu Quoc

  Long Xuyen

  Mekong (fietsen)

  My Tho

  Nam Du Archipel

  Phan Thiet/ Mui Ne

  Phu Quoc Island

  Rach Gia - Phu Quoc

  Vung Tau
 

  Overige

  Parkeren Schiphol

  Vietnamese Loempia's

  Vietnamese Pho

  Vietnamese Cha Ca

  Links

  Contact
 

   

 


 

VERVOER IN TUY HOA

"’s Morgens als ik nog een beetje duf van de trap van het hotel naar beneden loop roept de receptioniste in haar rijstveld-kleurige-groene lange jurk al halverwege de trap: “Hello sir, did you sleep well?” Met zo’n aanstekelijke glimlach dat ik meteen moet lachen ondanks de koppijn van een nacht woelen in de hitte.
Dan neem ik rijst met vis als ontbijt op de koop toe.
Zo begint iedere dag in Viet Nam begint met een glimlach."


De luchthaven Tuy Hoa

          Tuy Hoa - is heel gemakkelijk te bereiken. Het heeft een eigen luchthaven, die op zeven kilometer van het stadscentrum ligt. Er zijn regelmatige vluchten van en naar Hanoi en Ho Chi Minh-stad. Tuy Hoa heeft ook een aantal busstations verspreid over de stad, verbonden met grote steden in Zuid-Vietnam zoals Nha Trang, Da Nang, Da Lat en Ho Chi Minh City. Afgezien van verbindbaarheid met de bus, ligt Tuy Hoa aan de Herenigings-Expresslijn (trein) die Noord- en Zuid-Vietnam met elkaar verbindt. De autosnelweg 1A loopt ook vlakbij Tuy Hoa.

De luchthaven Dong Tac in Tuy Hoa ligt zeven kilometer van het stadscentrum, aan de overkant van de rivier. Vanaf hier zijn er dagelijkse vluchten van en naar Ho Chi Minh City en Hanoi. Veel voorkomende luchtvaartmaatschappijen zijn VietJet, Jetstar en Vietnam Airlines (goedkope luchtvaartmaatschappijen).
Je kunt vanaf de luchthaven Tuy Hoa 20 verschillende binnenlandse vluchten nemen naar evenveel verschillende bestemmingen. Het doel is om jaarlijks ongeveer 550.000 internationale en binnenlandse passagiers te bedienen. Er zijn ook internationale vluchten. Er is taxivervoer van de luchthaven Tuy Hoa naar de binnenstad of een gewenst district of provincie.

 


Taxi's

Tuy Hoa ligt in de regio Hoa Binh. Het ligt op ongeveer 100 kilometer afstand van Nha Trang, vlak bij de nationale route 1A (QL1A). Over het algemeen, als u een taxi huurt of als u uw tour wil boeken voor een excursie, dan is uw auto/ bus meestal met een chauffeur. Je kunt misschien ook een motor huren en verkennen.
Momenteel zijn er in Tuy Hoa 5 taxibedrijven met meer dan 100 voertuigen. De hevige concurrentie van taxichauffeurs heeft in het verleden veel botsingen en verkeersongevallen veroorzaakt. Er wordt te snel gereden en veel taxichauffeurs zijn nog steeds niet op de hoogte van verkeerregels en hebben ze de wet op het wegverkeer niet strikt nageleefd.


De bus naar Nha Trang

Tuy Hoa heeft een zeer verwarrend bussysteem, vooral omdat het niet slechts één station heeft, maar elke privé-busmaatschappij heeft zijn eigen busstation. Alle bussen zetten je af langs de snelweg 1A, ongeveer 5 kilometer van de hoofdstad. Er rijden regelmatig bussen naar Nha Trang, Da Lat, Da Nang en Ho Chi Minh-stad.
Het huren van een motor is de beste optie, omdat er in Tuy Hoa smalle wegen zijn.Je kunt nu eenmaal gemakkelijker sturen op een motor. Een motor kan worden gehuurd per dag. Er zijn ook een aantal taxi’s en auto’s voor de verhuur.


Motoren op de weg

 

 


 

 


Copyright © 2014 - 2021 WINT. All Rights Reserved. | Privacy Policy |