THE
 VIETNAM
 SITE
 

     

ENGLISH   


 HAI PHONG
  -- Hai Phong
  -- Hai Phong - Do Son
  -- Hai Phong - Hotels
  -- Hai Phong - Map
  -- Hai Phong - Shoppen
 

 -- Home

 -- De Vietnamezen

 -- Afstandtabel

 -- Ambassade/ Consul NL

 -- Ambassade/ Consul BE

 -- Bussen in Vietnam

 -- Festivals

 -- Grensovergangen

 -- Kaart van Vietnam

 -- Klimaat

 -- Reisdocumenten

 -- Treinen in Vietnam

 -- Vaccinaties
 

  Noord Vietnam

  Hanoi

  Bergvolken N - Vietnam

  Cao Bang

  Cat Ba Island

  Dien Bien Phu

  Duong Lam

  Ha Giang

  Ha Long Bay

  Hai Phong

  Hoa Binh

  Lai Chau

  Lang Son

  Lao Cai

  Mai Chau

  Ninh Binh

  Sapa

  Son La

  Vinh
 

  Centraal Vietnam

  Buon Ma Thuot

  Cham Islands

  Da Nang

  Dak Lak

  Dong Hoi

  Hien Luong Bridge

  Hoi An

  Huť

  Kon Tum

  My Son (tempelcomplex)

  Nha Trang

  Phong Nha - Ke Bang

  Pleiku

  Tuy Hoa

  Quy Nhon

  Vinh Moc (tunnels)
 

  Zuid Vietnam

  Ho Chi Minh City (Saigon)

  Ben Tre

  Can Tho

  Chau Doc

  Con Dao Islands

  Cu Chi (tunnels)

  Dalat

  Drijvende Markten

  Ha Tien - Phu Quoc

  Long Xuyen

  Mekong (fietsen)

  My Tho

  Nam Du Archipel

  Phan Thiet/ Mui Ne

  Phu Quoc Island

  Rach Gia - Phu Quoc

  Vung Tau
 

  Overige

  Parkeren Schiphol

  Vietnamese Loempia's

  Vietnamese Pho

  Vietnamese Cha Ca

  Links

  Contact
 

   

 


 

HAI PHONG
Shoppen

"Het restaurant op de hoek van de straat is versierd in geel. Het hoofdgerecht van het restaurant is gemengde noedels en brood, super menu van gemengde noedels, char siu, patť .... We probeerden drie kommen char siu uit. Voor de officiŽle beoordeling in: dunne noedels, niet taai, niet hard, fit, niet droog, heerlijke char siu-saus, gedurfd, dun char siu-vlees, gecombineerd met kool en noedels best ok, maar een beetje zoet Voor degenen onder u die van zout voedsel houden, weten nu dat het zoet is."


De Stad

          Hai Phong - is een stad aan zee met nieuwe woonprojecten en nieuw gebouwde commerciŽle complexen, vaak voorzien van ruimtes voor recreatie en winkels. De bezoekers van Hai Phong kiezen er meestal voor om in de stad souvenirs te kopen voor vrienden en familie wanneer ze terugkeren.
In Hai Phong is de straat "Tran Phu" zeer bekend om de verschillende souvenirwinkels. In deze winkelstraat verkopen winkels traditioneel handwerk zoals keramiek, zilveren ornamenten en juwelen. Vooral de juwelen zijn hier gemaakt van schaaldieren en zeeslakken, wat een geweldig souvenir is voor je vrienden en/of familie.

Daarnaast zijn er casual kledingwinkels aan de straten "Nguyen Duc Canh" en "Hoang Van Thu". In deze winkelstraat kun je heel goed shoppen en er is een grote verscheidenheid aan betaalbare en leuke items. Het mooie is, dat de meeste winkels in Hai Phong het beleid van alle openingstijden volgen. Dat betekent dat ze vaak starten tussen 7.00 uur of 8.00 uur en blijven open blijven tot rond 23.30 uur 's avonds. Sommige winkels doen echter een middagdutje, vooral op de hete zomerdagen.
Hai Phong staat ook bekend om goedkoop eten; en Cho Ga is de grootste markt van zeevruchten in Hai Phong, zo niet van het hele land. De markt heeft een grote verscheidenheid aan, smakelijke verse zeevruchten.

 


Parkson Plaza

Een ander populair winkelcentrum is TD Plaza, een enorme toren in het zakendistrict van Hai Phong. Maar misschien wel de grappigste plekken om te winkelen in Hai Phong zijn de lokale straatmarkten, die dagelijks in de stad opduikt. Enkele andere plaatsen om te winkelen in Hai Phong zijn:

Cho Sat
Deze ligt naast het busstation Tam Bac en is een drukke markt met een grote oppervlakte. De reden dat het Cho Sat wordt genoemd, is omdat de markt tijdens de bouw gemaakt was van ijzer en staal, dus mensen noemen het om die naam gemakkelijk te onthouden. Ongeacht wat je gaat kopen, je zult het zeker een interessante plek vinden om het lokale leven in het centrum van Hai Phong op deze markt te observeren.

Parkson Plaza
Parkson Plaza, geopend in januari 2007, is ťťn van de meest luxueuze winkelcentra in Hai Phong. Hier vindt u een breed scala aan bekende merkartikelen, van Chanel tot Gucci. U kunt juwelen en cosmetica in de eerste verdieping, een supermarkt in het 4 vinden ste verdieping, een bioscoop in de 5 e verdieping, en een 10-pin bowlingcentrum, samen met speelhal in de 4 e verdieping. Dit plein heeft een indrukwekkende foodcourt en een paar restaurants. Parkson is een populaire merknaam afkomstig uit MaleisiŽ, voor het eerst geopend in Vietnam in 2005 en heeft momenteel een toenemend aantal vestigingen in Vietnam.

Big C
Big C Hai Phong ligt in de buurt van de luchthaven Cat Bi en is een populaire supermarkt in Hai Phong die consumentengoederen levert. Het beschikt over meer dan 70 winkels, waaronder Highland Coffee en KFC. Het biedt comfortabel winkelen en redelijk redelijke en betaalbare prijzen. Je kunt hier veel internationale geldautomaten vinden tijdens het winkelen.


Cho Sat

 

 

 

 


Copyright © 2014 - 2021 WINT. All Rights Reserved. | Privacy Policy |